fbpx

Aplică pentru a fi profesor

Împlinește-ți cariera dăruind din cunoștințele tale.

De cele mai multe ori profesorii nu sunt apreciați la adevărata lor valoare. Aces lucru este și mai evident în cazul profesorilor de artă. Împlinirea noastră vine din rezultatele vizibile după ani de muncă alături de cursanții noștri; din aplauzele celor care îi/ne ascultă și din bucuria și zâmbetul de pe fețele lor. Încearcă și tu acest sentiment!

Cum să devii profesor

Studiază regulile de mai jos și află cum poți lucra alături de noi.

Register to become a teacher

You have to to fill out this form

Fiecare om este dator să își descopere talentele și pasiunile. Pe lângă școală sau jobul zilnic, avem nevoie de relaxare. Muzica este unul dintre cele mai frumoase moduri de a evada din rutina zilnică.

Puțini oameni realizează că "pierzând" timp cu hobby-urile ai ocazia să devii mai eficient la job-ul tău pentru că scapi de o cantitate mare de stres. Poți deveni unul dintre cei care oferă bucurie prin muzică celor din jur.
Este foarte bine știut că totul merge bine atunci când există și sunt respectate anumite reguli. Ce trebuie să faci:

1. Să fii prietenos și foarte răbdător cu cei care vin să învețe muzică de la tine.
2. Să ai un limbaj adecvat cursului pe care îl predai iar în același timp ușor de înțeles de către cel care te ascultă.
3. Să fii bine organizat cu orele de curs și punctual!
Școala de Muzică GRACE îți pune la dispoziție o sală în care îți poți desfășura cursurile precum și un pian sau echipamente audio (difuzoare, microfon).

Toate cursurile se vor efectua în conformitate cu o programare prealabilă. Școala noastră îți va percepe un mic comision pentru fiecare oră de curs, restul fiind parte ta. Mai multe detalii le vom stabili față în față. Folosește pagina de contact și vino să discutăm!