Tehnoredactare Partituri

Tehnoredactare 2

Tehnoredactare partituri

Muzica este una dintre cele mai comune forme de comunicare din întreaga lume. Cu toate acestea puțini o înțeleg. Chiar și pentru muzicieni devine o adevărată povară muzica scrisă pe o partitură greu inteligibilă iar aceasta va rămâne doar o bucată de maculatură în ochii oricui. Chiar și o partitură scrisă frumos, odată cu trecerea anilor, aceasta se uzează și se transformă într-un manuscris învechit.

Fie că ești compozitor sau pur și simplu vrei să cânți de pe niște partituri clare și de ce nu frumoase, în ajutorul tău vine Echipa Grace Music Media oferindu-ți Servicii Profesionale de Tehnoredactare Computerizată a Partiturilor. Îți asigurăm integritatea muzicii tale pentru că fiecare redactor Grace Music Media cunoaște muzică și are abilitatea de a depista ușor eventualele greșeli.

Ce fel de partituri tehnoredactăm?

Tehnoredactăm partituri muzicale, orice gen, de la muzică clasică (orice instrument sau formaţie instrumentală: chitară, pian, vioară, violoncel etc) până la muzică pop, uşoară, populară etc.

Cum intri în posesia lor?

Trimitem oriunde în ţară prin curier sau Poşta Română, cu cheltuielile suportate de către cumpărător sau varianta digitală pe e-mail.

Prețuri

Prețurile pentru Tehnoredactare Partituri încep de la 5 RON/pag. A4 respectiv 3,5 RON/pag. A5.

Print   A4 față – 0,25 RON, A4 față-verso – 0,40 RON. (AlbNegru)

În funcţie de calitatea manuscrisului de pe care se face Tehnoredactarea, cantitatea sau termenul de finalizare, prețul poate varia. Dacă ai o cantitate semnificativă poți primi un discount bun. Puteți negocia! Pentru detalii și nelămuriri folosiţi pagina de Contact.