fbpx

Despre Noi

Fă cunoștință cu echipa noastră

SERVICIILE NOASTRE

Cu ajutorul nostru poți urma un traseu complet în cariera ta muzicală.

Studio Audio

Fie că dorești să înregistrezi o piesă muzicală, un podcast sau o reclamă, studioul nostru îți stă la dispoziție până vei fi mulțumit pe deplin. Am ales aparatură de calitate pentru a livra servicii de calitate clienților noștri.

Tehnoredactare

Dacă ai un manuscris cu partituri vechi, neclare sau ești compozitor și ai scris partitura de mână, apelează la serviciile noastre. Îți vom scrie partitura la o calitate înaltă încât să poată fi ușor de descifrat.

Acordaj Pian

Pianul mecanic întotdeauna va suna mai frumos decât orice instrument electronic. Însă pentru ca acest lucru să fie complet adevărat trebuie să ai grijă de el. Noi îți stăm la dispoziție pentru acordaj și mentenanță periodică.

Sonorizare

Dacă ești protagonistul sau organizatorul unui eveniment public sau privat, te putem ajuta cu sonorizarea acestuia. Sistemul nostru audio este potrivit pentru evenimente mici și medii.

Cursuri

Cursurile noastre sunt potrivite pentru orice vârstă. Adaptăm metodologia de predare pentru fiecare client. Copiii vin de plăcere iar adulții pleacă relaxați.

Cariere

Dacă îți place să lucrezi cu oamenii poți fi profesor în echipa noastră. Îți punem la dispoziție sălile noastre de curs și stabilim termenii unei colaborări avantajoase pentru ambele părți.

" Muzica nu minte. Dacă poate fi schimbat ceva în lume, acest lucru se poate întâmpla numai prin muzică." Jimi Hendrix

Suntem la dispoziția ta pentru orice întrebare sau nelămurire. 
Ne găsești pe
Strada Alexandru cel Bun, Nr. 50
Mun. Constanța.
(+4)0736 457 515
(+4)0766 586 960
office@gracemusic.ro